Spacer

Hjärta

Vital Beauty

Kråkan

Yoga

Yoga, Yin- och MediYoga

STYRKA – ENERGI – SINNESRO med yoga

Yoga ger bland annat:

Läs mer under respektive yogatjänst längre ned på sidan!

Se schema för VT 2020 här !

I-krafts yoga

Alla kan utöva yoga. Lyssna till kroppen. Acceptera eventuella begränsningar för stunden. Vi har olika intentioner med vårt yogautövande. Det kan handla om att träna styrka och smidighet, hitta lugnet och stillheten.

Även om yoga utövas tillsammans med andra, är och blir träningen individuell. Var och en utvecklas och ”mognar” i sin egen takt. Utan krav på att prestera.

I-Kraft erbjuder Yoga, Yin- och MediYoga. I samtliga former spelar andningen en central roll liksom att rörelserna/positionerna görs lugnt och medvetet. Samtliga pass avslutas med en stunds avslappning och vila då kroppen får en chans till återhämtning.

I-krafts mer fysiska yoga har sin grund i Hatha yoga och kallas bara Yoga.

Tjänster inom Yoga/Yinyoga/MediYoga erbjuds till både privatpersoner och företag. I grupp eller individuellt.

Individuella pass kan bokas i I-krafts egen lokal i Hindås/extern lokal.

På arbetsplats kan ”Prova på yoga” erbjudas fördelat på tre tillfällen.

För priser och upplägg klicka in på respektive yogaform:

För information och intresseanmälan ring 0705-15 62 83.

Om mig och min yoga

1978 köpte jag min första yogabok i en bokhandel i England. På den tiden visste jag inte vad yoga var, men jag fascinerades av den indiska kvinnan på bokomslaget som såg så ung ut. Om yogan fick henne att ”se så ung och fräsch ut – trots att hon var 40 år gammal” (jag var bara 20 år vilket kan förklara hur jag tänkte kring hennes ålder )– då måste yoga vara något speciellt!

Idag skrattar jag åt historien och vet att yogan kan ge oss så mycket mer än ett ungdomligt utseende och att det inte är på utsidan som det viktigaste händer. Sedan dess har yogan funnits som en röd tråd i mitt liv. Ett fantastiskt verktyg för att finna balans i livet både fysiskt och mentalt.

Idag är jag utbildad inom Poweryoga, MediYoga och Yinyoga. Tre helt olika former av yoga som alla har gemensamma rötter i den flera tusenåriga filosofin.

Den indiska läkekonsten, Ayurveda, och TKM (Traditionell Kinesisk Medicin) är basen i MediYoga och då även Yinyoga inkluderar TKM samt Medveten Närvaro, fortbildar jag mig kontinuerligt inom dessa områden.

Idag är jag verksam inom öppna yogaklasser på Sandareds Träningscenter och har yogakurser i Bollebygd i samtliga tre yogaformer fyra dagar i veckan.

Tillbaka till "HEM"