Spacer

IssanVad hindrar dig – jag hjälper dig

När du når ett MÅL vill du fortsätta
att förverkliga mer och inser
plötsligt att ALLT ÄR MÖJLIGT!

Presentation

Jag är HR-konsult i botten, utbildad Stress- och friskvårdsterapeut, Hälsokonsult och Yogalärare. Vill du läsa om min yogaresa klicka här

Med 20 års erfarenhet från ett storföretag har jag fått ta del av livet som chef och anställd. Företagets upp- och nedgångar. Utveckling och avveckling som gav förutsättningar för något nytt där jag fick vara delaktig i människors personliga växande. Där det ofattbara och negativa faktiskt kunde bli något positivt!

Åtskilliga år och omorganisationer senare bestämde jag mig för att påbörja något nytt. Jag utbildade mig inom olika områden med inriktning på Friskvård. Arbetade först som anställd Hälsokonsult. Ville mer och startade mitt företag I-kraft 2009.


I-kraft
I-kraft står för inre kraft. Den har vi alla inom oss. När vi väl upptäcker vilken potential vi har, ja, då finns det inte mycket som hindrar oss att gå vidare i livet. Ibland behövs ett bollplank längs med vägen. Någon som går bredvid, stöttar och pushar på.

I-krafts affärsidé är att förmedla verktyg och ge handledning vid just de där tillfällena i livet. Då vi vill förändra något till det bättre.

Det handlar om hur och vad vi äter, hur fysiskt aktiva vi är, hur vi tänker om oss själva och andra, vilken attityd vi har till livet, om det finns glädje och lust, om vi prioriterar att spela/lyssna på musik, uppleva färger och dofter, lära oss nytt, att prioritera en lugn stund varje dag och att träna på att leva livet så medvetet och så närvarande vi bara kan. Därför att livet är HÄR och NU!

Allt förändras hela tiden. Det är en livslång process som utvecklar oss och vi fortsätter att växa som vuxna!

Bestäm dig för vad du vill göra/förändra och ta dig framåt. Allt börjar med ett första steg…