Spacer
Himmel

”Du hjälpte mig att få klarhet på mina tankar och funderingar och kom med tips och råd hur jag kunde nå mitt mål. Du hjälpte mig att se och fokusera på det positiva och att vi faktiska ska ha mål att sträva efter och hur viktigt det är.  Du stöttade och hjälpte mig till att göra det jag verkligen ville. Du är en toppenperson!”

Jessica, 20 år

”Jag är mycket nöjd med min coach. Elisabeth stöttar mig verkligen och jag ser fram emot varje torsdag när vi träffas. Nu är det roligt att söka jobb, har fått ihop ett bra CV och personligt brev tack vare ett bra samarbete mellan mig och Elisabeth.”

Christel, 52 år

”Du är bra på att lyssna och känna in var behov av stöd behövs.
Du har verkligen varit engagerad och gett bra svar på alla frågor.
Ger bra konstruktiva konkreta råd som ger resultat.
Din hjälp har lett till jobbintervjuer och jobb.”

Kerstin, 52 år

”Jobbcoachandet var mycket mer givande än vad jag hade trott. Hade inga förväntningar alls. Jag har valt helt rätt coach!”

Tony, 30 år

Tjänster

Jobbcoachning

I-kraft hjälper dig som privatperson att hitta rätt i yrkeslivet.
Jobbcoachning som du fått rätt till via din handläggare på Arbetsförmedlingen eller privat coachning för dig som önskar stöd och hjälp.

Vi gör en nulägesanalys och sätter upp ditt mål. Tillsammans tar vi därefter fram din personliga handlingsplan. Du får stöd och hjälp för att nå ditt mål. Ett personligt stöd i allt från arbetsmarknadsanalys, ansökan, intervju till ditt nya jobb.

Allt anpassas efter dina förutsättningar. Du är välkommen att kontakta I-kraft via e-post eller per telefon 0705-156283 för att få ytterligare information om innehåll och ditt personliga i upplägg.

Se I-krafts alla Tjänster